Sponsra bloggen

Hejsan.

Anledningen till att jag har lagt upp denna sponsring är helt enkelt för att få råd att ha kvar bloggen. Jag lever under extremt sträng ekonomi och har ca 80 kr kvar att leva för efter allt är betalt. För att jag ska få ha kvar mina enda få nöjen i livet måste ja be er om hjälp.

Målet med insamlingen är att kunna betala webbhotellet som bloggen ligger på och domänen. Visst kan jag gå över till gratisblogg MEN då förlorara jag ett av mina intressen, nämligen att koda/bygga bloggar igenom wordpress.


Målet med insamligen är 469 kr!


Annual domain fee – renewal (.se)
135.00 SEK Hosting Starter (25 GB) – 12 months 240.00 SEK
——————-
Total excl. VAT 375.00 SEK VAT (25%) 93.75 SEK
——————–
Total incl. VAT 468.75 SEK

Vi har funnits i etern länga, i många år, över 10 år och jag hoppas verkligen att jag får vara kvar ett år till.

I dagsläge går det endast att sponsra med kortbetalning MEN inom kort kommer jag även lägga till så att det går att betala med swisch. Om intresset finns så kan jag även lägga ut kontonr så ni kan föra över pengar manuellt.

Var enda liten krona som kommer in kommer jag redovisa här, lägga upp skärmdumpar mm på allt så ni inte känner er lurade. Allt kommer att gå ett separat konto på SEB och detta konto är endast till detta.

Har du bidraget med en krona? Skriv en rad så jag kan tacka dig, Vill du vara anonym, inga problem då ALLA kommentarer måste godkännas innan de publiceras. Skriv bara att du vill förbli anonym så jag inte klatar mig!

Så snälla, hjälp mig att finnas kvar online, att jag får pyssla med att koda bloggen, fotografera och visa upp min älskade fäferdam ett år till!