Om Bloggen

Det hela började en decemberdag 2008 då ja ville visa upp bilder på min blandras Baltazar. Då hette sidan IQBadboll.blogg.se och efter det sen så flyttade jag runt bloggen på olika gratis ställen men blev aldrig riktigt nöjd. Varken med widgetar eller utseende, hur ja än gjorde blev det inte bra så ja tog tillslut å gjorde en egen sida. 

Runt 2010 startade ja upp IQBadboll.org och höll på med den aktivt i 4 år. 

Jag vann en bloggnomenering av Häromi och låg på plats 6 om man räknar, nu tror ja inte det va klassad i rank då det inte står några siffror men jag blev otroligt glad över att jag kom med.


I dag finns inte IQBadboll.org kvar då ja fick ett liv utanför nätet i form av att jag blev mamma, intresset avtog även att vara aktiv bloggare när Täva svävade mellan liv och död under nästan ett års tid med olika sjukdomar och allergier, i dag vet ja svaret och det va för det va svartmögel i hela huset. I dag är Tävas hälsa betydligt mycket bättre och hennes allergier är borta!

Nu kör vi på gratis blogg och nytt namn, nu heter vi Team IQBadboll och det kommer nog få leva länge och ja hoppas att namnet även kommer synas på tävlingsbanorna i framtiden. 

Efter hel del tänkande tog ja steget, först blev det teamiqbadboll.com och när ja väl landade blev det helt egen blogg, så blev teamiqbadboll.se född. Sakta bygger ja upp sidan och trivs otroligt bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.