Team IQBaboll

Tråkigt att vänta

Team IQBaboll > Foder > Tråkigt att vänta

Att en så liten fäferflicka kan tycka så synd om sig själv som hon har gjort i dag.

Vi fick vakna TIDIGT då det va dags att åka till grannstaden och hämta foder och jag hatar att gå upp tidigt. Så då får jag gå upp ännu tidigare. Regn, blåst och imma lyckades vi komma ut på vägen, blåsa rent rutorna och undvika alla vattenpölar kom vi fram.

När vi va på plats så passa vi på och rasta av oss lite, Och det va inte bara jag som vänta. Täva lyckades självklart att se att han som vänta hade en hund i bilen och Täva rusar ut i full fart mot den andra bilen i full vrede. Tur kopplet tog slut innan, annars hade hon säkert klättrat upp på den bilen. Men arg som ja blev fick hon höra att det va dumt gjort.

Fodret kom, ja fick flytta ut Täva från bagaget till passargerargolvet. Vilket hon är van att åka. Men aldrig sett henne så avslappnad att hon SOMNADE när hon låg i fram. Helt underbart att se, tror det beror på fällen. Hon sover hellre på fällen än golvet vilket ja tycker är bra. Hon va sån att hon aldrig sov på nått.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: