Team IQBaboll

Egen hundkoja

Team IQBaboll > Övrigt > Egen hundkoja

Nu när regn å rusk kommer så har husse byggt en egen liten hundkoja till Täva som hon kan söka skydd i. Än så länge är det bara provisoriskt byggd men fyller sin funktion med att hålla vätan ute och även blåst. Inne har vi ströat med hö å halm så de blir varmt och gott.

Nu gäller det bara att lära henne att man kan gå in i den å vara där i stället för att envist ligga på gruset när det regnar! Hon tycker inte det är så där superskoj med kojan men när vi är ute hos svärföräldrarna så får hon sitta i löplina. Jag vet hur lagar och regler gäller ang löplina och vi har hela tiden uppsikt över henne.

Vi kommer att snygga till den, täta den å isolera den längre fram men just nu fick det bli nått i alla fall. Svärföräldrarna har egen hund och Täva går inte ihop med henne så Täva kan inte vara med inne i huset, sen tycker hon det är så kul att vara ute och på detta vis så slipper hon vara instängd i källaren.

Vi är inte så ofta där ute men det är typ på helgen som vi är där och grejar. Täva sover med oss inne i huset på natten och är det för jävla dåligt väder får hon vara i källaren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: