Team IQBaboll

Första dagen

Team IQBaboll > Okategoriserade > Första dagen

I dag är det första dagen i skolbänken. Tänk att jag ska sitta i skolbänken å försöka använda min hjärna å bli smartare. Nä men skämt och sido. Det är för att jag ska kunna bedriva mitt företag bättre och förhoppningsvis lära mig och inte göra så mycket fel.

Jag ska nu samband med att jag börjar även registrera företaget och kommer ha det i första hand på Facebook. Just nu har jag en privat grupp där jag lägger upp bilder och prislistor och kommer även snart att starta upp de första beställningstrådarna.

Men jag är så nervös. Jag pluggar på distans och har familj. Försöker få igång CSN som envist skjuter fram utbetaningsdatumet, vilket ger mig stress för jag behöver köpa bättre utrustning! Min data är seg å gammal så utbetalningen skulle rädda mig! En snabbare data, bläckpatroner till skrivaren ( så ja kan ha papperskopia på alla inlämningsuppgifter ) kladdmatrial, USB-minne och säkert en hel del annat oxå. Sen tänkte ja om de blev nåt över så lämnar ja in bilen så vi har två bilar igen. Jag kan inte ha makens bil hela tiden och låna svärföräldrarnas bil är inte heller hållbart i längden. Så ja hoppas att CSN verkligen betalar ut snart! Vet inte om ja oroar mig mer för den första inlämningsuppgiften eller att CSN inte betalar ut!

Inlämningsuppgiften är ju inte någon svår uppgift men jag har inte skrivit ett word doc på evigheter och jag erkänner, jag kommer inte ihåg vilka “regler” som gäller! Finns det någon bra video om vilka regler som gäller?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: