Många Tankar

Det är otroligt va många tankar det hinner rusa i skallen. Man funderar och tänker på mängder av olika saker, kommer jag klara detta? Kommer min hjärna att fatta vad det hela går ut på? Kommer jag ge upp? Kommer jag “fuska” och tänka att det där kommer ja ta tag i morgon när jag är ensam hemma? Kommer ja på hur det funkar att studera på distans men en utbildning igenom datorn. Jag tillhör inte dem som har studerat med hjälp av en dator, jag vet inte ens hur det funka.

Eller kommer jag vara den där “lata och försenade” eleven som skyller på att man glömde, hann inte osv. Eller kommer ja vara “Bäst i klassen” och briljera på alla uppgifter, lämna in läxan i tid.

Sen är det företaget. Jag har fortfarande inte riktigt fått grepp om det. Jag har kollat på skatteverkets hemsida och börjar fylla i lite vad som kommer finnas, vad det handlar om och ja blev ju inte mindre klokare på det hela. En massa olika koder för vad man ska sälja och erbjuda, sen ska man ha ett hum om hur mycket jag kommer tjäna/sälja för och det vet ja inte riktigt då ja inte har fått något svar på vad du söker.

Det kommer finns:

  • Selar av olika material, tex läder och biothane
  • Kända märken som Gappay, Julius K9 och mindre kända men “lokal” tillverkning.
  • Halsband å koppel i både färgglada toner och tråkigare som svar. Läder, biothane, antiglid mm
  • Kosttillskott? Tänker mig trikem?
  • Spårtillbehör som linor, snitslar, apporter.
  • Tjänstetäcken

Senare kommer det även finnas hjälp, hjälp att kunna få som extraögon, idéer, coching och förhoppningsvis även instruktör. Detta är fräsmt till ekipgage som tränar sin egen hund till assistanshund. Men just instruktör kommer jag sattsa 110% till min lokala Brukshundsklubb, Lidköpings Bruks, så jag har anmält mig på en utbildning som heter “Ledarutveckling steg 1” som kommer äga rum i Alingsås i Oktober.

Känns så spännande att ja äntligen VÅGAR ta de steg som krävs för att uppfylla min egen dröm. MIN dröm! Inte någon annans dröm utan min!

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Shoppen, Studera. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.