Nu börjar det hända saker

Jag är så lycklig så ja nästan spricker, jag kom med på utbildningen HUNDFÖRETAG som bedrivs av naturbruk.nu. Har vart så nervös över att jag inte skulle få komma med på kursen då mina betyg inte är de bästa men tydligen så va de helt oki enligt dom.

Har vart ett helskotta hela sommaren med att få ihop alla dokument som skulle skrivas under, skickas runt och eftersom det va sommar så va det ju klart att alla man skulle ha tag på va hade självklart semester. DÅ det va kort tid mellan ansökan och antagande så va det ett helskotta att få ihop det. Tydligen så va det meningen att ja skulle gå kursen då de sista dokumenten kom in i samma veva som antagningen skedde.

Så nu ska ja öppna eget, kan ni tänka er det, jag ska öppna eget.
Vad ska ja sälja då?!?
Vad ska ja heta?
Bra fråga, har du några förslag?

Jag kommer att plugga till instruktör, med mer inriktning på att cocha och fila på moment som tillhör SBKs assistanshundsutbildning. Nu är det inte en exakt regelbok man ska följa men vill hjälpa dem som utbildar sina egna assistanshundar.

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Shoppen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.