16. Balansera

Jag försöker alltid aktivera Täva när vi är ute och går, men när min kropp skriker av smärta och ja knappt kan gå så tvingar jag mig ut ändå. Så när jag har som ondast försöker ja göra så mycket som möjligt på så kort promenad det bara går. Fördelen med där ja bor på helgerna är att många har stenmurar och andra roliga saker man kan balansera och hoppa upp på.

I dag va vi vid ett äldreboende och hitta dessa pelare och tänkte kolla om damen hade kvar sin balans på så liten yta. Jag blev snopen när hon hoppa upp och satte sig ner och kolla läget. Jag va berädd att ta imot henne då hon har inte samma balans och kroppsstyrka längre, hon blir ju 8 år om ca 2 veckor! Kan inte fatta att denna fjant snart är 8 år!

Det här inlägget postades i 365foto, Dogporkour, Promenad och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på 16. Balansera

  1. Saija skriver:

    Vilken duktig vovve!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.