Team IQBaboll

Får du allt du pekar på?

Team IQBaboll > Utrustning > Får du allt du pekar på?

Tack för att ni skriver till mig, men ni får gärna höra av er när det inte gäller gnäll utan gärna nån possetiv hälsning.

Många här tror att ja får precis allt ja pekar på till Täva men ni har så fel. Jag har två sponsorer som ja älskar väldigt mycket. Den ena är min kära K9-Sport och den andra Dog Copenhagen. K9-Sport.com är specialiserad på brukstillbehör och han nu i skrivande stund lanserat sina egna grejer, en del är under uppbyggnad då han inte riktigt vet hur han ska lösa det. Jag får allt av honom, ja, men det är faktiskt en betaversion. Det är en produkt han har skapat å vill se hur det funkar utanför hemmets trygga vrå. När ja får tag på det finns det ännu inte till salu för en ja har kollat igenom det och jag är petig. Sen kommer ja på specialsaker jag vill ha som inte finns i sverige, alltså gör han en kopia med eget stuk, eller så har ja inte hittat det ja vill ha å knopar ihop nått eget.


Dog Copenhagen va en slump att vi starta ett samarbete då ja köpte den selen av ett svenskt företag och skrev över hur otroligt besviken ja blev då selen inte höll måttet till den lilla svarta tokan. DÅ ja gnällde en del på facebook å instagram så kontakta ja dom så dom kunde se vilken SKIT det va, jag fick en ny sele som va helt annorlunda än den första, inte utseendemässigt utan den höll, den höll för rabiata utfall, långpromenader osv. Då ja ändra uppfattning rätt snabbt efter mycket noga testat blev ja som så många andra helt förälskad i selen. Sen uppdatera dom selen, ändra lite här å där, knappt synligt men ändå fuktionerligt. Det sluta med att både halsband OCH koppel kom hem i brevlådan. Nu har dom uppdaterat både halsband och koppel så snart kommer dessa två hem som ska synas in i sömmarna.

Men allt det andra ni ser då? Det ni gnäller över att jag FÅR, tanken har inte slått er att ja som alla andra betalar för mina saker? Senast i dag dök det ner ett I-Belt till Julius K9 selen. Ett band som sitter från halsband, bog och magband. Detta för att minska risken för att den lilla ådågan ska åla sig ur selen! 


Jag har KÖPT julius selen, rukka halsbandet, haltin osv. Ni måste förstå att ja inte bara sitter här framför skärmen, smörar till mig en massa saker å gör inget? Det jag FÅR, ska synas in i sömmarna med förstoringsglas, testas på alla tänkbara möjliga sätt, det ska fotas, skrivas om, göra “reklam” osv. Okej det är väll inte så svettframträdande men det krävs ändå en del ansträngning med att ha koll på sociala media osv.

Så snälla, sluta skriv å fråga hur ja gör för att få saker, sluta gnäll om att ni får betala men ja får allt. Lägg NER med den svenska folksjukan, avundsjukan, utan tänk på hur kan du förbättra ditt sätt att blogga (tex) så även du kan få en eller flera samarbetspartners. Lägg ner energi på det i stället så kanske det löser sig för er oxå!

One thought on “Får du allt du pekar på?

  1. Det är helt klart den svenska avundsjukan, bara för att ett företag tycker om det man gör och dom vill synas med en så kan ju inte vi som är sponsrade/har sammarbeten behöva ta emot massa skit ifrån avundsjuka människor.

    Och om vi nu skulle få allt vi pekar på så är väl inte det deras ensak, men riktigt så går det ju inte till och det vet vi alla som är eller har haft ett sammarbete med ett företag.

    Så fortsätt med det du gör och lägg ingen energi på dom avundsjuka 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: