Team IQBaboll

Aldrig mer Dog Copenhagen!

Team IQBaboll > Övrigt > Aldrig mer Dog Copenhagen!

Jag kommer ALDRIG mer köpa detta märke, är så otroligt besviken på selen å så fort den andra kommer så åker denna i soporna. Va så många på Facebook som sa att den va så bra, satt bra osv å visst sitter den okej men den är skräp! Har nog aldrig vart så här besviken på en så dyr produkt som denna sele!

I fredas kom paketet med den efterlängtade rosa selen, en lätt å tjusig rosa sele med fäste på ryggen och i fram plus den hade handtag. Jag blev störtkär och helt salig när ja fick den. Täva verkar gilla den skarp men den är SKRÄP!
Efter en promenad med ett ganska så halvrabbiat utfall så gick sömmarna sönder på ringen på ryggen. Efter en liten stunds lek med en mässingpingla på ryggen gick sömmen till den lilla plastringen sönder! Undrar mest va den ringen i plast är till för? Ska man fästa en idbricka där kanske? 


Täva har storlek L och det är precis så hon kan ha den, den är nästan förstor för henne och med tanke på hur stor den kan bli så borde den ju hålla för en liten tanig fäfer på ca 20 kilo, eller?Jag skickade bilder på sömmarna till Csigora och fråga om det ska vara så eller om det e nått fel på selen. Hon svara med en gång  med att den ska reklameras och selen är nu reklamerad och i utbyte får ja en rosa Hurtta Aktiv sele OCH Hurtta stretchkoppel med vadderat handtag. Det vadderade kopplet är ja nyfiken på, ja hoppas det ska underlätta lite för mina leder och att det inte ska göra så ont när hon drar. Hon börjar bli lite bättre men så fort hon tappar fokus så drar hon nått så in i helvete. MÅSTE BARA SKYYYYYNDA SIG FRAM FÖR ATT NOSA!

Lite kul att det står den 30 som beräknat leveransdatum då det är i går och mailet kom i går. Men har ja tur så ligger detta paketet i lådan i dag. Va samma med Dog Copenhagen selen, beställde den på torsdag natt, och fick den på freda. Det där är snabb leverans och det är nog det bästa jag vet! Tack Csigora!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: