Team IQBaboll

Smånervös….

Team IQBaboll > Klubbträning > Smånervös….

image

Igår maila ja ordförande på Götene brukshundsklubb och fråga om dom hade “öppen träning” för ja hitta inget om det på deras hemsida. Jag lova ju Täva att ja skulle dra igång allt och ja måste ju hålla det. Målet är ju att komma igång med skyddet igen men när ja prata med han igår så va det fullt just nu så ja får satsa på våran klubb här i skogen. De är ca 3 km dit så de är ju nära och bra. Men dom är mer inriktade på agility om man kollar på deras webbsida.

Jag överväger att strunta i spåret i dag och faktiskt åka dit, sitta på en bänk en bite ifrån alla å se hur adhdfäfern reagerar då hon verkligen har svårt för andra hundar. Efter olyckan är hon rädd för andra hundar, visar detta igenom utfall, gap å skrik å enorm stress. Vi får se hur det går. Om jag samlar mod å åker dit med resten av familjen. Huva!

I dag skicka ja ut Täva för att söka rätt på de förlorade apporterna. Hade inget hopp om att hitta dom å Täva är inte tränad på sök så att hon skulle hitta nån va ju knappast troligt, tji fick ja när damen efter mycket om och men hitta TVÅ! Hon kom med om som hon gör i spåret… Sen  hitta ja en liten apport i västen och så rättelsen för gårdagens spår är att hon kom med 6 stycken och inte 5. Alltså va det nog bara 8 apporter och inte 10 som ja trodde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: