Team IQBaboll

Tillfällig blogg!

Team IQBaboll > Uncategorized > Tillfällig blogg!

Nu kan ja inte hålla mig längre, det går inte, JAG MÅSTE BLOGGA!

Så efter en del funderande, tänkande, testande så hitta ja äntligen denna (tyvärr team i de e ju bara tillfälligt ju) så denna får funka tills den riktiga IQBadboll.org kommer igång, då kan ja även föra över inläggen till den. Det tar tid att få igång den riktiga bloggen då ja har nu bytt webbhotell, domänen är reggad på ett annat webbhotell och är inte aktiv, ja måste aktivera den och flytta den. Kommer ärligt inte ihåg uppgifterna så ja får se va webbhotellet säger när betalningen har genomförts.

Så ni får stå ut med denna så länge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: