85. Gatuljus

Jag kan inte längt mer till sommaren än jag gör nu, när man kan gå en lång härlig promenad på kvällen/natten utan att behöva lita på ficklampor, reflexer och gatuljus. Nu mera så får jag och Täva gå våran skogspromenad med det gula ljuset från de få gatulampor som finns i elljusspåret. Tog dock ett tag innan jag hitta vårat elljusspår här hemma, men det va en väldigt mysig slinga, dock lite väl mycket backar som försvårade promenaden avsevärt då min ischiasnerv spökar så fort ja belastar kroppen lite plus mitt knä. Men vi tog oss runt med endast ett fusk, den enorma backen som barnen använder som pulkabacke kände ja inte för att utmana mig själv med.

Det här inlägget postades i 365foto och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.