210. Om utifall att

Täva är världens snällaste lilla vovve så länge det inte gäller andra hundar. Detta är pga att vi har blivit illa bitna bägge två och sen dess har hon vart väldigt elak mot hundar.

Jag har kämpat med hennes utfallsproblematik i många år utan att få någon större respons. Hon fyller 8 år den 24 och detta har pågått i snart 6 år (hur har jag orkat) och eftersom hon har bitit andra hundar och har lyckats komma loss från mig så har jag nu ÄNTLIGEN fått tag på en munkorg som passar henne!

Denna korg är jag sponsrad med och är exakt samma korg som poliserna använder på sina tjänstehundar (även väktare) men även privat. Täva tycker ju inte alls det är så imponerande med denna hemskhet på nosen och gör precis allt för att komma ur den. Dock så gäller det att spänna in den så hon inte lyckas komma loss.

Den närmsta tiden kommer vi få träna enormt mycket på just att ha den på sig! Hon som HATAR allt som ligger på eller runt nosen (läs även in gental leadern) kommer nu få ha denna rejäla munkorg gjort av SVENSKT länder, handgjord med stötplatta, dock vet ja inte om ja ska pilla bort metallplattan eller inte. Som den är nu är den även godkänd att få tävla/träna svensk-skyddet och pillar ja bort plattan så kan ja inte använda den till nästa hund om ja vill träna just svensk-skyddet. Att köpa en korg kommer ja ALDRIG att ha råd med så detta är något ja får tänka rejält på!

Det här inlägget postades i 365foto och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.