Paracord nojja

Jag är lite sen att haka på trenden med paracord men nu har även ja funnit vitsen med att fläta/knyta detta. Nu kan ja visserligen bara kobra eller rak mackrame som det oxå är. Hade ja vetat att det va enkel makrame hade ja lyckats haka på detta mycket tidigare. Men tyvärr har mina händer blivit illa skadade av detta rep. Har sår på var å annat finger å mina leder har sagt upp sig.

Men ja har lyckats knopa ihop ett halsband, en apans knytnäve till dragtamp till att öppna kylen och ett handtagskoppel. Nu är ja nöjd med allt men mest är ja nöjd över knopen och halsbandet. Det blev dubbel kobra eller heter kingkobra då? Och nu är halsbandet så brett att ja kan sy på kardborreband och kunna fästa mina träningslabels från julius k9 på halsbandet. Än har ja inte lyckats sy på det då mina händer har sagt upp sig. Kopplet blev väll si så där men det duger just nu.


Är väll lika bra att skriva att det inte är äkta paracord utan nån mindre variant från Biltema!

Det här inlägget postades i Utrustning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.