Ny sele/väst beställd

Jag har snöat in mig på molle systemet som finns precis överallt, eller ja, inom jakt, camping osv å så klart ska ja införskaffa en ryggsäck med detta system. Ni som inte vet vad det är, det är på tex en väska som har vågräta band, dessa band kan man fläta ihop med lodräta band som finns tex på en liten väska. På detta vis kan man enkelt byta, lägga till, bygga om osv så det passar precis det man behöver.

MOLLE väskor – väskan för alla tillfällen!

MOLLE väskan är en ryggsäck med många funktioner. Den kan göra riktigt mycket på samma gång eftersom du själv kan anpassa den efter eget behov. Ryggsäcken är din utgångspunkt, som du sedan kan skräddarsy så att den på bästa möjliga sätt tjänar de ändamål den ska användas för. Modellerna varierar i litermått, men kan alla byggas ut med många olika fickor och pouches, där vi rekommenderar att beställa från samma märke. Genom att tillföra dessa moduler kan du enkelt och snabbt skapa den väska som passar till din nästa resa. Ska du använda en backpackerryggsäck, vandringsryggsäck eller bara en väska till nästa resa med vännerna, kan du göra den helt perfekt med MOLLE-systemet.

Tävas nya väst har detta system och med mycket mer cardborre på, dels är det bättre då ja kan få plats med mer labels och ja kan byta, lägga till eller ta bort väskor efter behov. Jaha tänker ni nu, du är ju så insnöad på Julius K9 å ska nu byta ut den mot en tactical vest i stället. Nja är svaret, ja är fortfarande insnöad på att julius K9 är den bästa selen men ja måste prova mig fram. Jag har stort sett allt till min julius MEN det är ett jäkla bök att ta på å av de större väskorna å det är ett jäkla bök för mig med mina knasiga händer att ta på selen, först ska ja knäppa den och sen ska väskan förankras i spännet och det är så tajt så det är jättesvårt att fästa den. Sen är julius en D sele och denna nya tactical vest är en Y sele, svårt att förklara, det ser du på bilden.


Jag har inte köpt några molly väskor än utan ska se så hon tris i selen och att den sitter bra, att hon kan jobba å röra sig fritt å går säkert trick ihop nån lösning så julius väskorna passar så länge. Men jag ska köpa molleväskor men till min egen del, till min nya väska som ja ska beställa, en ryggsäck så ja slipper bära allt i påsar! Nackdelen med att beställa från USA är att det tar sååå lång tid innan det kommer fram då man väljer att betala så lite i frakt som möjligt. Hoppas det kommer fram snabbt nu! 

Det här inlägget postades i Utrustning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.