Solig promenad

I dag är en sån där dag som gör att man blir arg på sin kropp att den inte vill sammarbeta med mig. Ja kan inte gå en längre sträcka utan det gör ont. Så det fick bli att ta med kameran och låta damen rasta sig själv med att leka i skogen medans ja satt på en sten och fiffelura och ha koll på så det inte kom någon annan hund. Det passera en hund som intr gjorde nått väsen från sig och täva va ju helt lös och ja fotografera henne. Så ja fick läggs ner kamran på marken och sakta ta på henne ett halsband med koppel och mata henne med torkad blodpudding. 


Sen fick hon nån idé att äta vitsippor och en torkad pinne. Vart hon får alla idéer från vet ja inte men ja har för mig att vitsippor är giftiga men hon spotta ut dom å at nått annat som liknande vitsippor. Tydligen va det gott för hon gick där å gallra som en kossa!

Jag såg att ja fick med mig men lilla fjärrkontroll till kameran så det blev några foton på mig å henne, men det är så svårt att få en bra bild då fjärrkontrollen är så känslig eller så är det kameran så det är svårt att gömma kontrollen på korten.


Så ja får leva med att det är lite fult på bilderna med kontrollen eller leta efter nån annan kontroll. Denna är en billig sak från wish, har inte hitta nån kontroll i svensk handel för nikon men har du tips om vart man kan köpa det så berätta det.

Bilderna är tagna med en Nikon D3000 med orginal DX 18-55 mm med sportläge på kameran.

Det här inlägget postades i Promenad och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.