En ny leverans från Dog Copenhagen på väg!

Jag vill verkligen tacka Dog Copenhagen även denna gång. Deras nya uppdaterade halsband och koppel är på väg hem till. Denna gång är det rosa koppel, både det stora och det smala. Tanken är att ja ska ha det smala när hon jobbar då det är lättare för mig att hålla i det och det stora kommer användas i samma sammanhang eller mer som ett statskoppel när hon inte jobbar. 


Det är så snyggt att ja kan dö!


Jag har som ja skrev hela deras sett med koppel, halsband och sele. Det som ja vet som skiljer det det uppdaterade halsband och koppel är att halsbandet har fått de ljusa ringarna och även kopplets krok blivit ljusare. Nu vet ja inte om det är bilden som lurar mig på kopplet men jag vet mer när det kommer hem till mig. Ja ser verkligen fram i mot detta.

Här kan du läsa mer, beställa:

Ta en sväng in och kolla, det är snyggt, passar min som alltid är mitt i mellan alla storlekar och det är mjukt men ändå jäkligt hållbart!

Det här inlägget postades i Utrustning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.