På resande fot!


Medans ja skriver detta ligger Täva under bordet på tåget. Vi har än så länga bara kommit halvvägs och har mins 2 timmar kvar innan vi är framme. Täva tycker att vänta på buss/tåg är dötrist och går upp i maximal stress då ja är livrädd för att missa bussen/tåget eller gå på fel!

Än så länge har TÄva vart riktigt duktig, det är medans vi väntar på att vi ska åka som hon är pipig men så fort vi rullar så är det tyst och lugnt. Hon är ett rejält stöd för mig, tänk va hon hjälper mig och detta är första gången hon åker tåg. Under hennes 6 åriga liv har hon åkt en massa mil med bil men det är sen februari hon börja åka kollektivtrafik. Hon är så duktig!

Det här inlägget postades i Assistanshund och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.