BioThane Halsband

Min sponsor K9-Sport håller på och lanserar sina egna grejer, halsband, selar å koppel och han använder materialet BioThane som är väldigt likt skinn men är helt underhållsfritt och det e kanon för ja tål inte läder.


Då jag såg hans snygga halsband i ROSA så va ja tvungen att ha ett till Täva. Sagt å gjort, ett rosa halsband låg i brevlådan och ja blev dödskär!


BioThane®
BioThane® är ett plastmaterial som är kombinerat med ett polyesterband. BioThane® finns i ett flertal varianter, ”Beta” både ser ut och känns som läder och är mjukt och följsamt. ”Gold” är en annan vanlig variant som används till hundprodukter. Den är mera glansig och är stelare i utförandet och lättare att hålla rent. 
Det finns andra till utseendet liknande material på marknaden men dessa material har inte samma egenskaper som BioThane®. Vi använder endast orginalprodukten i vår tillverkning för att hålla bästa kvalité. 
-Extremt slitstarkt

-Köldbeständig till -40 grader

-Helt vattenfast (drar ej åt sig fukt)

-Möglar ej

-Lätt att hålla rent

-Mjukt och smidigt

-Färgar inte av sig såsom läder kan göra
För att läsa mera om BioThane® följ länken här: https://www.biothane.us/

Jag är så där äckligt nöjd med halsbandet och ja har olika halsband från honom, ett vanligt rosa som ja använder som vanligt stumt halsband å sen har ja två olika halvstryp. En med paracord på och en som är precis som halsbandet åvanför men med martingalstryp. Det använder ja alltid när Täva ska jobba!

Det här inlägget postades i Utrustning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.