Rassel rassel

Jag har världens bästa app på telefon och plattan, men ja har gratis verisionen på den så ja kan inte välja rington men det låter rassel rassel i alla fall!


Med denna app kan ja lägga in vilka mediciner ja ska ta, vilka tidpunkter, hur många vissa dagar (har olika doser på vissa mediciner) kan även lägga till behovsmedicin så ja kan bara trycka i att ja tog det å då loggar den exakt tidpungt osv! Så jäkla smart, man har koll exakt på sina små piller. MEN Täva reagerar ju inte ens på det ljudet!


SÅ nu har ja knappt någon hud kvar på händerna för varje gång ja kör ljudet har ja matat henne med godis, typ som man klickar in en hund, å visst har ja fått lite reaktion. Så fort hon lär sig att rasselljudet betyder godis ska ja göra det jävligare, alltså, ja ska typ ligga i sängen å hon ska få böka rätt på en kampkudde eller boll så det blir roligare plus det blir jävligare för mig att vända mig om å somna om. 

Eller så ska ja lära henne att slicka på mig men det e ju en lösning om ja somnar i soffan å inte sängen för då kanske hon inte kommer åt mig å ja e sån att ja vägrar att gå ur sängen om ja absolut inte vill det!

Har ni nått annat smart knep?

Det här inlägget postades i Assistanshund och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.