Dog Copenhagen halsband

Jag har fått äran att prova Dog Copenhagens sköna halsband. Jag är ganska skeptisk till halsband då täva är nån form av oformbar degklump när det gäller att mäta så ja chansa på vilken storlek ja skulle ha för ja har på ett hum hur stort hon brukar ha, så ett M kom hem i min brevlåda å ja titta noga på det, såg jäkla bra ut, men kunde inte lista ut hur man ställde om det, visa sig att man ställer ut det på bägge sidorna på halsbandet! Kanon då det är två ringar man kan fästa kopplet i.


Det snygga rosa vadderingen trodde ja skulle försvinna in i pälsen och att reflexerna skulle inte synas (som vanligt) men inte detta halsband, nej då, pälsen får nån form av stå rätt ut eller lägger sig under halsbandet så reflexerna syns!


Ska skriva att detta halsband har dock ett pyttelitet bekymmer, det KAN, ställa upp sig lite, nu pratar vi inte mycket, kanske en halv cm eller nått på storlek M om hunden gör ett enormt utfall i koppel, nu menar ja rabiata Tävaanfall som gör att det ekar mellan skogarna och ni behöver inte vara oroliga över att de ställer upp sig om hunden drar, täva har dratt mig över åkern flera gånger efter en katt, fått fnatt för Kidden (shiban mitt i mot) har bjudit in till lek och att det blir skav på ringarna men det är dock enbart kosmetiskt. Detta är nått som kommer vara fixat tills det nya kommer i MARS! Så håll ut, det kommer matcha den nya selen med mörkare vadderingen å snygga silverringar.

Jag är nöjd, då själva vadderingen sitter löst på halsbandet, man vet att det går INTE upp då det är två ringar över själva spännet, det är toksnygga å passar utmärkt ihop med selen, det är otroligt lätt å följsamt, inte alls stelt, man ställer ut det på bägge sidor om ringarna, sen har ju så klart dom där lilla söta plastringen man fäster idbricka i.


Visst är den söt!

Ja som har en känslig hund, som hatar utrustning å speciellt om det rullar runt, sitter dåligt, VÄGER mer än nått gram, är mer än nöjda med detta halsband, hade ett favorithalsband förut men numera hänger det bara på kroken, det är Dog Copenhagens halsband HON gillar bäst, samma med den nya selen!

Ja säger, ge detta lätta halsband en chans! Ja trodde ärligt inte det skulle hålla för Täva, ni mins ju selen men tji fick ja! Halsbandet håller å även om man håller handen vid spännet ihop med kopplet för att dra åt sig sin rabiata rabiessmittade varulv så går inte spännet upp ( va då ja märkte det hade förstorats lite, va kanske ja som gjorde nått ) å ja känner mig säker för ja vet att kopplet håller ihop halsbandet om ja skulle råka öppna det!

Ja tror även att hundar med dåligt med päls eller tun päls skulle uppskatta detta halsband väldigt mycket!

Det här inlägget postades i Utrustning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.