Sponsorer

Ja ni har sett att det dyker upp mer å mer sponsrade saker till mig och täva, det handlar inte om att tigga utan det handlar om att det finns godhjärtade människor där ute som är villiga och ställa upp för mig och Täva. JAg har fått en hel del skit för att ja tigger! Vadå tigger? Ja har inte en enda gång använt det ordet, ja använder i min förfrågan SPONSOR! Det betyder att ja är skyldig dom att göra nått för att ja ska få grejerna! JA ska göra reklam på bloggen, instagram å facebook,  ja ska visa upp foton, skriva va ja tycker osv! När det dimper ner ett paket i brevlådan så ska ja börja med det dealen!

Tex, denna utstyrsel ska visas upp med halsband å täcke i fina foton som hon kan använda på sin hemsida!

Visst, vi har inte fått godkänt än och vi står fortfarande å stampar på samma ställe som ja gjorde när ja ansökte. Tycker SBK kan ge mig godkänt nångång så ja kan börja träna mer allvar nu! Men ändå, ja måste ju fixa detta, utbildningen är inte gratis ska ja säga, det e runt 60 000:- vi pratar om ifall hon klarar det! Så ja, jag försöker redan nu skaffa sponsorer för att hålla kostnaden nere då ja lever på sjukskrivning å sambon lika så och detta är inget man kan söka fonder eller liknande för, men efter hon är klar finns det en del man kan söka å utbildningen tar ca ett till ett å ett halvt år efter man klarar lämplighetstestet, sen ska hon göra ett test som bevisar att hon klarar av att vara assistanshund oxå!

I går fick ja mail om att Tävas företräningstäcke har blivit klart ihop med ett halsband och en godisficka som man har runt magen i stället för att enbart sätta fast en lite påse i byxorna.


Jag är så glad att ja fick detta täcke, känns verkligen skönt att veta att nu har ja täcke där det står att hon är under träning och stör ej i klara färger (tyst, ja jag valde ROSA, tyst nu) och ja hoppas att hon ska ta jobbet på allvar och att människorna runt om kring ska förstå att hon jobbar! Är ju en del att träna på om vi får godkänt för att göra anlagstestet som ja ska få hjälp med så klart!

hon som sytt detta heter Yvonne och hennes grejer finns här, Barvatorps och syr täcken, halsband å godisfickan, även olika typer av denna så man kan få ryggfickor mm, men tyckte det räckte med en ficka! Ta en titt på hennes saker! Syr snabbt som attan, broderar det du vill ha broderat på täcket osv! Så impad, nu längtar ja tills det ligger i min lilla brevlåda så ja kan ta tag i träningen!

Det här inlägget postades i Assistanshund, Utrustning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Sponsorer

  1. Malin skriver:

    Hej!
    Jag har också en psykiatrisk diagnos och har nyligen lämplighetstestat min hund för att kanske få träna upp henne till assistanshund. (Vi blev tyvärr underkända, men jag är inne på att träna lite mer och göra ett nytt försök.) Jag har börjat söka lite pengar för utbildningen, och det finns faktiskt fonder och stiftelser att söka ifrån! Bland annat har SBK en lista över sådana på sin hemsida. Du kan också söka efter lokala stiftelser på stiftelser.lansstyrelsen.se. Jag har ingen aning om hur lätt det är att få pengar, men det kan ju vara värt ett försök! Jag har hittills bara sökt pengar från en stiftelse (som hade deadline före datumet för mitt lämplighetstest) och de lämnar inte besked förrän i februari.

    Peta över ett mejl om det är något du undrar! (Jag vet att min mejladress ser jättemysko ut, men det är för att jag genererar en ny adress varje gång jag måste lämna ut den till någon jag inte känner. Adressen finns, och jag kollar den dagligen!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.