Facebook gruppen ALBERTS Vänner!

DEt finns en ganska så stor boxer klubb på facebook som ja blev tipsad av en tjej som har en schäfer. Hon hade lagt upp en bild på en stickad hundtröja eller topp som dom kallar den å det är nått ja har vart ute efter LÄNGE. SÅ hon tipsa mig om gruppen ALBERTS Vänner och fick en smärre chock av att det va bara boxer i gruppen! Oshit tänkte ja, här kommer ja med en skabbfäfer. 

Aja, snälla är dom, fick ett enormt vart välkomnande och då ja kände mig ändå lite utanför ställde ja fråga om den stickade tröjan. Kom i kontakt med tjejen som förmedlar till sin mor hur mycket det skulle kosta beroende på modell och på hur stor den skulle vara.

Täva hatar att bli mätt, det vet ni ju men efter bråk med olika täcken som hon hatar, det flaxar, det fastnar, det tar en halv evighet innan de torkar, det passar inte, de kommer in kyla vid bröstkorgen å magen så nej, ja har inte hittat nått täcke som passar, det enda alternativet va att fixa en stickad eller virkad tröja å visst hade ja lyckats knopa ihop nått men material i ull är dyrt, går åt ett par nystan å har inget mönster.

Men tjejen som svara att det va hon som fixa topparna berätta va det skulle kosta, gav mig tok för många färger att välja mellan och priset, där tog det stopp. Helt plötsligt kommer det ett sött meddelande på messenger att hennes mor hade redan börjat sticka Tävas tröja å ja fick panik, nej! Jag har inte råd, då berätta hon att hon blev berörd av Tävas sjukdomshistoria och ville ge oss en topp så täva kunde få uppleva vintern. 

Täva drabbades av en mycket allvarlig å långvarig stafelycoker infektion som spred sig som en löpeld igenom hennes kropp, vi gav medicin efter medicin, prova olika styrkor men ändå blev hon inte bra, tillslut hitta veterinären en väldigt stark medicin. Skulle hon inte svara på denna behandling så va det helt enkelt avlivning som gällde. Ja ville verkligen inte avliva Täva i så ung ålder! Så vi kämpa, vi övervaka å sakta men säkert så såg ja framsteg var dag å hon svara på medicinen. Då hade stafelycokerna spridit sig som en löpeld igenom hela hennes kropp å varje organ va drabbad men alla organ klara sig utom lungorna! Det finns ärrvävnad å när Täva blir för kall, för varm, överansträngd så får hon svårt att få kroppen att ta upp syret så hon får helt enkelt syrebrist. 

Därför hoppas ja att denna topp ska hjälpa henne! Men Täva är ju Täva så att få på henne en strumpa va ju inte det enklaste å absolut inte nu när hon fått nån allergireaktion så örat ömmar (troligen svamp/örinfektion, ska prata med vetten i morgon) men efter om å men å efter ja luska ut hur man gjorde så fick ja på henne kroppstrumpan å hon gilla den!


Vill du ha en topp stickad med otroligt mycket kärlek, i ULL och efter din Hunds mått, spelar ingen roll om det e en liten sötnos eller ett stort monster! Denna underbara kvinna stickar med otrolig hastighet, mönster i skallen så inget finns nerskrivet och det finns två modeller! Så det är ingen idé å fråga om mönster tyvärr men modellerna där i mot, Täva har den förlängda modellen, så den täcker hela halsen som en polokrage (värmen halsen för att slippa bli nerkyld till lungorna) sen så täcker den HELA bröstkorgen å liten bit ut på magen å sen så täcker den precis över höfterna. Det är inte mycket så de blir inget fladder som med täcken utan precis över höftlederna å man slipper ”armar”. Gå med i gruppen ALBERTS Vänner och fråga efter denna supersköna topp! Ja lovar att du kommer bli bemött med så otroligt mycket värme och kärlek fast du inte har en boxer! 

Det här inlägget postades i Övrigt, Utrustning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.