Utvärdering av ”nya” DOG Copenhagen selen

Kommer ni ihåg det där inlägget där ja va så fly förbannad över att min efterlängtade sele till täva från DOG Copenhagen inte höll för ett enda utfall. Där ja skrev att ja ALDRIG skulle köpa det märket igen, ALDRIG! Gissa va som hände, jo företaget såg mitt blogginlägg, va inte så glad på mig men skicka ut en ny sele som höll! Den höll för allt, täva älska den, ja kunde gå promenader, ha henne lös men hade hon sele för länge så blev hon tyvärr lite röd i armhålorna å det spelar ingen roll hur ja än ställande dessa remmar så blev det aldrig riktigt bra!

Nu har DOG Copenhagen uppdaterat sin sele, alltså fixat om den lite och gissa vad, nu är den perfekt! Den skaver inte, det är betydligt bättre sytt när det gäller både handtag å ringen på ryggen. Sen har dom vinklat om bröstet lite, är inte mycket men den är lite mer V formad nu och skär inte in i halsen alls.

Sen har de snyggat till den, mörkare remmar, ljusa ringar och det absolut det bästa är att man kan hålla i handtaget nu samtidigt som man har koppel i ruggringen! Så ringen på ryggen har flyttats upp lite och handtaget känns som det är lite större. Jag är nöjd! Jag är mer än nöjd! Täva gillar selen å ryggplattan har blivit lite tyngre å stadigare!

Här får ni se skillnaderna:


Nya å gamla selen brevid varandra, man ser tydligt att den nyare selen är mer välsydd än den första.


Ännu ett bevis på att den nyare selen har sin ring högre upp än den förra och man ser ju på bilden att handtaget är lite större sen har dom sytt handtaget annorlunda, ser ni på den gamla att den är ihopvikta neråt, på den nya har dom visit det uppåt. Det känns även som att remmen som håller ryggringen ligger kvar i ryggplattan ända fram så ja TROR den är sydd extra ihop med märket. Ni ser ju även att det är mörkare band på den.


Lite olika bilder på Täva i selen å som ni ser sitter den bra för att vara hon, eller?

Ska även skriva att det är samma sele som dom har uppdaterat lite, alltså ingen ny nu utan det är fortfarande deras sele som dom ändra om efter kundernas önskemål.

Det här inlägget postades i Utrustning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.