Posten leverera!

Jag vet att det har vart tyst, lite väl tyst men ja hinner inte blogga just nu, valpen har nån trottsperiod å fäfern är, ja va är hon… Ett busfrö som vanligt.

Men just nu har min älskade sponsor K9-Sport rea på lydnadskoppel och påvisningskoppel. Det är koppel som är antingen en meter lång utan handtag eller tre meter långt utan handtag i mitt favoritmatrial, ANTIGLID! 


Jag har ju inte det som lydnadskoppel nu utan har det som ett vanligt koppel, då hon är med mig precis överallt så är det lättare med ett litet kortare koppel utan handtag som fastnar, eller ett långt koppel som man får linda hundra varv runt handen eller koppla ihop ringen med kroken för att korta ner det, även det är ett mög då det blir trassel i slutändan.

Sen kom kosten med nått mer! Det nya julius K9 hetshalsband i ROSA å tyvärr grått och det ser ut som det är gjort i antiglid men det är det inte, tror enbart det beror på att det ska passa ihop med deras koppel, å ja, jag är så där äckligt toknöjd med mina antiglid men ja kände på julius rosa koppel å va mjukt det va, nästan sladdrigt men för en sekund kändes det bra. Kom ju på att alla nya antiglidkoppel är hårda från K9-Sport men mjuknar ju mer man använder det. Men halsbandet! WOW, snyggt? Japp Men stumt å helt fel storlek till lillan, det e så stort att hon kan backa ur det med lite lirkande med huvudet men det e ju så snyggt!


Det enda som fattas nu är en rosa sele! Åh va ja ja längtar efter att få tag på en! Men visst blev det snyggt på täva? Halsbandet har säkerhetslåset som de andra har. Undra om de kommer göra selarna i samma band? Vet dom har vanliga selarna, inte idc som ja har, utan vanliga i detta rosa band. Är nästan så ja funderar på att köpa den oxå :p

Det här inlägget postades i Utrustning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.