Obligatoriska promenadbilden

Jag har fått mail, tack så mycket! Det va ett simpelt mail om just varför det inte kommer nått obligatoriskt promenadbild tisdag, onsdag, torsdag men från fredag till måndag. Det är ett enkelt svar! Valpen går på dagis då å tyvärr är ja en hemskt dålig morgonmänniska å ja går upp så sent ja kan! Ja hatar att gå upp före kl 9 på morgonen, å när larmet tjuter kl 7 på morgonen vill ja bara strypa telefonjäveln å gå å lägga mig. Det händer allt att ja inte ens vaknar av larmen utan att gubben får väcka mig! När ja väl kommer upp ur sängen så är det toa = potta för lillen, ny blöja, dagiskläder, borsta tänder innan ja kommer av toa ringen, en cigg eller två å morgonmedicin, ut i köket å vispa ihop frukost åt skriklisa å försöka få i valpen frukost. Ut med operasångaren som anser hon har hyperbrottom ut för att sen trilskas med att kissa å bajsa, in igen, försöka övertala valpen att prova bita i sörmgåsen samtidigt som Täva hugger i sig mat för hon höll på å svälta ihjäl i trappan upp. Pusta ut ett par minuter innan valpen ska ha på sig mer kläder, gå igenom hans väska, se till att hitta valpen som har rusat iväg med en tennisko å en stövel på fötterna å sommarjackan på en arm å vintermössan på huvudet! När man väl lyckats få på valpen rätt kläder, sett till att väskan är komplett ska det sägas hej då till pappa om han inte följer med eller över messenger om han är på sjukhus, in i bilen = 98% bråk då han tror att vi ska ut å leka. Kommer iväg i karavanen då två andra familjer har samma schema å hoppas man kommer i tid å inte försent pga trafiken! Sen ska valpen underhållas så han inte somnar i bilen (vilket händer då han gärna vaknar MYCKET tidigt) lämna han på dagis, prata med personal å andra mammor å sen hem!

Där har ni förklaringen till varför det är vissa dagar i veckan som det inte finns nån obligatorisk promenadbild, det hinns inte med för om det ska hinnas med får ja nog gå upp vid 5 tiden! Men ja kan bjuda på några bilder från i dag.


I dag körde ja simpelt, bara strypet ihopa med bjällran! Ja hittar verkligen INTE nån sele som passar henne, hade en tjej som hjälpte mig å ställa in alla mina selar i dag å det va allt från Julius selen till billiga H selar, INga av dom passa bra, inte ens dog kopenhagen å den har ja verkligen gått å blivit kär i! Hur fan gör ja nu? Jag har inte råd att köpa några fler selar men ja har en helvetes massa att sälja om nån är intresserad, de flesta är i rosa eller rött! Ja som har vart så mallig över att min nomesele passa Täva visa sig vara för lång över ryggen, för stor i halsen, alltså förstor å storleken mindre får ja inte ens över huvudet på henne! Men min loksele passar bra men har fel typ av skaklar (de vet ja väll) Snälla, hjälp!

Det här inlägget postades i Promenad, Utrustning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.