Bajstjuven

Täva har börjar med nått nytt som retar gallfeber på oss alla här hemma. Hon stjäl bajsblöjor! Är hon ensam hemma eller på natten när vi alla sover är hon på toa å rensar kattlådan, vilket hon alltid har gjort å det spelar ingen roll hur ja än gör så kommer hon på nått sätt att äta upp det men NU har hon börjat ta Terrys bajsblöjor! Jävla äckelfia!

Att hon käkar bajs har hon gjort sen valp å i vissa perioder äter hon sin egen men hon har ALDRIG rört Terrys blöjor förut. Nu när man kommer hem får man sanera hela toa för det ligger söndertuggade bajsblöjor över hela golvet! 

Nu tänker du att ja men stäng toadörren så kommer hon inte åt det, lät fixat = problem löst men så är inte fallet. Stänger ja dörren när vi åker bort å Wilda är ute så öppnar hon dörren, låser ja dörren så river hon å biter på dörren. Hon ska bara in å tömma kattlådan å Terrys hink. Jag har lock på hinken å hon har lyckas lösa alla hinkar med lås å lock på. Tömmer ja kattlådan, tömmer Terrys hink så är hon ändå inne å river i lådan, det kan ju vara en liiiiiten plutt kvar i sanden å det luktar ju bajs från hinken så då måste man riva i den med. 

JAG BLIIIIR TOOOOOKIIIIG! HUR FAN LÖSER JA DETTA?

Ja kan ju inte mata katten å Terry med annans för att hon ska ge fan i det å plus å tycker om annans. Ja kan inte ta med henne överallt heller då det e ju så varm ännu å det e ju inte så kul att bara vara hemma hela tiden för att passa henne. 

Men detta börja hon med när ja sluta ge henne Doggy Professonal Extra Aktiv i hop med WorkingDog MAXGLM+. Så det måste ju vara nån brist på nått eller? Men det pulvret är så satans dyrt! Är det nån som vet om det finns nått billigare alternativ?


Ja gav detta pulver i 3 månader och hon blev jättefin i pälsen, sluta mjälla, magen blev kanon och stegen blev mjukare å det blev en mer harmonisk, gladare å trevligare hund, sen tog pulvret slut och ja ville se om det blev nån skillnad och det blev det, pälsen blev dålig, den blev matt, hon börjar mjälla igen, tappar päls/blir sliten, hon äter precis allt hon hittar, blivit ”korkad” å stel i stegen. Så snälla är det nån som har nått bättre förslag än detta pulver? Är det är det jästen eller musslan som gör skillnaden?

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Bajstjuven

  1. emmayrttimaa skriver:

    Köper du på Hööks? Kostar bara 199 där. Ska själv köpa det pga billigt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.