Förlåt för det vart tyst!

Jag måste verkligen be om ursäkt för att det har vart så otroligt tyst från mig här, Facebook å instagram! Det har inte hänt så mycket här hemma utan det har vart en hel del oroligheter ang husse och hur hans hälsa har vart. I skrivande stund är han på sjukhus IGEN med ännu värre nyheter än sist!

Men i dag tog ja mig själv i kragen och lyckades få till en del bus å stoj med både fäfern å bebis!


När ja skulle rätta till fällen i valpens vagn fick tokfäfern nån fixidè om att hon blev akut trött i sina små ben å ansåg att hon skulle åka vagn å inte valpen!


Jag personligen blev ju inte så impad över denna händelse så hon fick allt gå! Tänk om hon hade vält vagnen å skadat sig eller eller förstört vagnen! Jag har bara denna vagn som är hel å behöver verkligen den då vi är ofta på sjukhus hos husse och då valpen inte orkar gå hela rundan å gå å bära på en klump på 15 kilo ihop med en heltokig dragande pmsfäfer som ska äta upp allt å alla (precis löpt å har en lätt skendräktighet å anser andra hunda är bara så jobbiga, hela livet är jobbigt om man frågar henne), det hade inte gått! Men visst är hon söt i vagnen?

Så ja ber åter igen för ursäkt över att det har vart tyst här! Ska försöka få med mig paddan ut när vi går då min ajfån har lagt av å ORKA ta med sig en otymplig systemkamera med ut ihop med en galen valp å en pmsfäfer samtidigt som ja ska manövrerar en barnvagn i trappan. Sen när ja väl lyckats komma ut å pmskossan har lugnat ner sig å valpen har insett att sitter man fast så sitter man fast å man får fina kort ska det över till datorn, sen skickats över mitt enorma kassa internet till paddan som sen ska ladda ner, sen ska det upp på bloggen. Bökig resa tyvärr. Men men stora pappa får ja med under vagnen om inte tokfäfern får för sig att lägga sig UNDER vagnen i morgon å knäcker skärmen.

Det här inlägget postades i Övrigt, Promenad. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.