Halta Lotta


Nu när allt börjar gå så bra med Täva, ja slipper oroa mig över klockan eller hundmöten, skiter i att folk går omvägar när dom ser tokfäfern då dom börjar märka att Täva inte alls är en rabiessmittad varulv i koppel utan att hon kan faktiskt uppföra sig så länge hon får nappen! Men tror ni inte att hon har gått å blivit halt? Jo, så klart!

Vi är inne på dag 4 nu utan någon förbättring eller försämring, har haft en tjej som är hundmassör som har kollat igenom henne utan att hon kände nått speciellt utan tror det är en sträckning, men borde inte det blivit bättre nu? Jag vet inte ens hur eller när hon gjorde det utan upptäckte det när hon hade vilat en stund å kom haltandes. Men ja gissar på det kan vara ett utfall, snetrampning i diket eller knicksat till sig när hon i full fart dundrat ner från soffan sin till dörren, eller halkat på väg till dörren. Det finns så mycket som hon kan ha gjort som ja inte vet, har inte hört eller sett nått heller som hon har reagerat på.

Jag ska ta och massera hennes framben, skuldror å tassar med liniment å hoppas på att det hjälper lite. Men ja erkänner, ja kan inte så mycket om det där, hade en gång i tiden en bok som hette massage å stretching för hundar men eftersom någon (jag vet vem men kan inte bevisa att det är mina böcker) ansåg att det va bättre att hen hade den boken plus 12 böcker till, hen stal dom i omgångar så ja märkte inte att böckerna försvann tyvärr.


Så nu är det korta promenader, ingen träning på upplet eller spår, ingen lydnad eller trix utan enbart vila. Så tråkigt nu när ja äntligen har kommit på sysselsättning som både ja å hon tyckte va jättekul! *suck* Kom med förslag på vad ja ska träna, gärna med film/utförlig beskrivning med minimal ansträngning för hennes framben.

Ni har väll inte glömt bort att det är fortfarande 30% rabatt på väktarkoppel av supergrepp hos K9-Sport?

Ange koden SUPER i kassan för att få rabatten på kopplet.

  • Man kan välja mellan många olika färger
  • finns flera olika typer av krokar
  • Man har fortfarande bra grepp även om man är blöt eller kopplet är blött
  • Finns ett extra handtag vid kroken så man kan hålla hunden nära sig vid tex hundmöten, gå över gatan osv


Som ni kanske har sett så använder ja enbart det kopplet, underlättat enormt mycket vid alla jobbiga hundmöten innan nappen kom in i bilden, även när vi möter flyktingarna som har sina idéer ang hundar, allt från att gömma sig i diket till att försöka ta henne i från mig.

Det här inlägget postades i Sjukdom, Utrustning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.