Hurtta Aktiv sele och stretchkoppel med vadderat handtag


Jag skrev ju om min Dog Copenhagen sele som paja på första promenaden och hur jävla besviken jag är på selen då ja gilla den och Täva trivdes riktigt bra i den. Överlycklig över att Csigora är så snabb i leverans å fick hem min Hurtta sele, provar den å då är den för liten! Ändå följde ja måttabellen…


Täva HATA selen oxå så det blir att skicka tillbaka den igen och fortsätta leta efter en annan sele till henne. Dog Copenhagen tror det är fabrikationsfel på selen men ja älskar Hurttas stretchkoppel med vadderat handtag. Nu jävlar ska det tränas att INTE dra i koppel! Nu kommer hon få en signal när kopplet tar slut men synd det inte är antiglid som ja älskar! Eller så tränar ja med bägge kopplen så ja vet att ja har ett koppel ja k an hålla i ordentligt när det krisar vid ett hundmöte!

Det här inlägget postades i Utrustning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Hurtta Aktiv sele och stretchkoppel med vadderat handtag

 1. Erika skriver:

  Hurtta active är en svår sele! ?
  Sålde min nyligen enligt måtttabellen skulle den passa min lilla vovve, men passformen blev inte bra o den breda plattan gillade han inte alls!

  Sen storleken större drunknade han i så skulle funnits en mellan storlek!

  Kör nu i stället på hurtta y-sele som sitter perfekt på honom! Använder ju mest sele när vi cyklar annars halsband.

  • Team IQBadboll skriver:

   Jag kan inte ha y selen på henne då den inte passar alls på henne, sitter den bra i fronten är den döstor runt bröstet å passar den runt magen är den förliten i bröstet, därför ja tänkte på att det kunde passa bättre med en ställbar.

 2. Anna skriver:

  Du har inte kikat på Rukka från Arken zoo. Den finns ju numera med handtag på ryggen. Jag gillar att den är ställbar runt halsen då min hund inte har rätt proportioner för Hurttas selar (har ingen aning vilken konstig hund dom måste ha haft som modell till nya y-selarna).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.