Väktarkoppel av antiglid/supergrepp, supererbjudan!


Jag har som ni vet problem med Täva och hundmöten och ja har svårt att hålla i henne när hon gör rabiata utfall mot andra hundar. Jag är fullkomligt förälskad i antiglid eller supergrepp som vissa säger. Jag har det som vanligt promenadkoppel, spårlina och kortkort koppel som hänger i halsbandet när ja tränar.

Nu har K9-Sport kommit ut med ännu en produkt ur deras egna sortiment och det är ett antiglid/supergrepp koppel av väcktartyp. Alltså är det som ett vanligt koppel MEN det har ett extra handtag nere vid kroken. 

Jag har provat detta koppel och ja säger en sak, ALLA MÅSTE HA ETT! Jag fick ett hundmöte och Täva gick banans på labben, hon hoppa, gorma, skällde å skrek som bara den å ja fick hålla henne riktigt nära och handtaget satt precis lagom ifrån henne, ja kunde hålla i både selen och kopplet och ja kände verkligen att ja hade grepp och va inte alls orolig att ja skulle tappa henne. När hundmötet va över och hon lugna ner sig så gick vi vidare, kopplet känns som vanligt, inte alls irriterande att handtaget sitter där nere, handtaget stör inte henne som många andra koppel av denna typ kan göra. En del fastnar hon i när hon går å en del har lösa handtag som sitter fast med kardborre som snabbt slutar att funka men detta handtag märks inte av.

Vill du ha ett du oxå med hela 30% rabbat?  Klicka här och skriv SUPER (Måste vara stora bokstäver) rabattrutan kommer upp i kassan och man kan välja mellan många olika färger, silvrig pistolhake, pistolhake av mässing (stor å kraftig krok) eller BGB krok som jag har. Kopplet är ca 2 meter och 2 cm brett.

Det spelar ingen roll om kopplet är blött eller du är blöt så har du grepp, att ha handtag där nere kan underlätta vid hundmöten, när man joggar och man behöver av nån anledning hunden nära eller som ja har, människovalpen håller i vanliga handtaget och jag i det andra så kan han gå låtsas att han promenerar med Täva å fiffelura.. Då behöver inte ja vara orolig att hon ska dra omkull honom och hon sticker efter det hon nu reagera på. Det bästa med hans koppel är att dom är nitade och inte sydda plus jag har ett koppel och lina som är minst 3 år gammalt och det är fortfarande lika bra, det fattas inte ens gummi på det. När man har köpt kopplet känns det lite stelt å stumt men efter man använt det ett tag och bandet har mjuknat lite så är kopplet VÄLDIGT mjukt och behagligt runt handen.

Det här inlägget postades i Utrustning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Väktarkoppel av antiglid/supergrepp, supererbjudan!

  1. Lea skriver:

    Älskar mina antiglid-koppel! Så jäkla bra! Eftersom det inte finns något slutdatum på rabattkoden borde den väl gälla fortfarande? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.