Välkomna tillbaka

Jag har fakatiskt fått förfrågan om att börja blogga igen, det va ju kul att nån sakna mig! Varför fattar ja inte men tydligen så är vi saknade där ute. Men nu ska ja försöka igen, skriva om lilla Täva och hennes träning och vardag.
Det har hänt mycket, massor om, vi tränar fortfarande på att inte äta upp andra hundar, att börja gå på höger sida på promenader, att inte dra (hur nu det ska gå då hon fortfarande gör det efter 5 år) men vi tränar inte så aktivt längre på klubben då hon va för gamal enligt bruksgruppen och man skämdes för att hon va så gamal men ändå va vi först dit och sist där ifrån och Täva hade fortfarande ord/energi till att träna medans deras unghundar va trötta efter 20 minuter på plan! Men då brukest verkar uteslutet så får vi antingen satsa på nått annat eller strunta i klubben. Har inte riktigt tänkt igenom det än.


Som ni såg på instagram så fråga ja om hur ni gör när ni klipper klor. Täva tar ja bara med ut på promenad, stannar på lämpligt ställe, hivar fram tången och klipper henne ståendes och sen fortsätter vi promenixa. Hur smidigt som helst och det är mindre stress, skrik, gap å trams från henne för hon vet att antingen får man springa lös eller en leksak. I dag va det kampskinnet som belöning.


Skrev oxå att vi tränar på ”höger”, det e enbart en latmansgrej och brist på idé att träna. Det menas helt enkelt att hon ska gå på högersidan och vi har delad mening om vad som är höger, enligt henne är att kuta över till vänster så fort man får en chans eller studsa rätt ut och nästan dra omkull mig. Men det börjar funka lite att gå på höger. Sen när ja gick och träna i dag på höger så kom ja på att nu kan ja gå åt andra hållet på ”Wallqvistrundan” och helt plötsligt blir inte rundan lita enformig och tråkig! Plus höger funkar bra i trappan då damen ska knacka på hos alla när hon går upp med svansen, går hon på höger sida så går hon brevid räcket. 


Så välkomna tillbaka, tack för ni saknat oss och som bonus finns det en facebooksida om just bloggen! Kika in där och gilla så kommer blogginläggen upp där, enbart för DIG! Vi finns även på instagram och följs oss om du vill. 

Det här inlägget postades i Promenad. Bokmärk permalänken.

1 svar på Välkomna tillbaka

  1. Emma skriver:

    Så kul att läsa din blogg igen! Så man får upp sin egen motivation 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.