Julius K9

image

Jag älskar Julius K9 sakerna, framförallt deras selar. När Täva blev dålig hade ja en äldre modell av Julius selen men den blev för liten. Hon gick upp i vikt och blev rund som en fotboll av mediciner och magbandet räckte inte runt. Då fick ja äran och att bli sponsrad av Animail och fick då en ny röd fin sele av idc storlek 2. Jag och Täva blev riktigt glada och i samma veva fick ja hem mina väskor till selen plus labes. Väskorna kommer från ett annat företag och har även reflexer man sätter på selen som blinkar med röda dioder.

image

Nu när Täva har gått ner i vikt, börjat bygga muskler igen, slimmat sin fina kropp så är tyvärr våran fina sele från Animail förstor. Det blev till att leta rätt på den gamla selen igen.

image

Men eftersom vi har rosa som team färg måste hon ha en rosa sele oxå! Till min stora lycka finns det rosa sele på Animail. Men då kommer nästa bekymmer, vilket koppel ska ja ha till? När vi går våra vanliga promenader har ja ett hurtta koppel med reflexer på och det är dubbla band ihopsytt. Ja kolla på Animail, oxå hurtta, å såg att det fanns ett lik
ande koppel i färgen hallon men på bilden ser det inte ihop sytt på. Är det nån som kan hurtta som vet om det är dubbla band på hallon? Det röd/brun/svarta hon har nu är på 20 mm och känns lagom i mina händer. Hjälp?

image

I alla fall.
Jag använder selen till nästan allt. Enda ja inte gör med den är att spåra för hon förknippar det med promenad, men ja har cyklat, kört skydd, simmtränat, klövjat å säkert mer saker ja inte Kommer på i skrivande stund.

image

Jag har även deras hetshalsband i svart och det ha rädda mig många gånger från svåra hundmöten då hon har gormar rätt ut då det är handtag på, samma med selen! Därför älskar ja dessa produkter! (nej jag tjänar inte på att hylla detta märke)

Så, vill nån hjälpa mig och svara på hurttas koppel med färgen hallon är, har det två band ihopsytt eller är det bara ett band? Nån mer som är helt förälskad i Julius saker? Såg att Animail hade deras bollar å kampisar. Tror nog de blir en DYR beställning där i från! Men en rosa Julius sele SKA hon ha!

Det här inlägget postades i Övrigt, Promenad och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.