Instagram och domänproblem

Ni vet om att det även finns ett instagramkonto kopplat till bloggen va? Just nu är det inte så aktivt men kommer strax fyllas på med mera bilder (jag har två konton å kom på att man kan använda paddan till ett å telefon till andra)

Ser även att trafiken ökar på sidan, jättebra tycker jag! Hej alla nya läsare och gamla med för den delen, välkomna!

Nu när sidan ökar i trafik börjar ja bli osäker på om ja ska förflytta den till domänen och webbhotellet eller om ja ska fortsätta här? Men då är ju webbaressen fel, tokfel! Hur ska ja göra? Ska ja ha kvar mitt Team IQBadboll eller ska ja försöka gå över till det gamla, iqbadboll.org?

logo_iqbadboll

Loggan är ju redan klar med team… Hjälp!

 

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.